Undervisning / Elevponyer - og heste

Elevponyer - og heste

Her kan du læse lidt om vores elevponyer - og heste:

Melina (stor pony)
Melina er super sød hest som har gå på mod og klar til at lære mere, hun står rigtig tålmodigt på stalden gangen. Hun kan godt ride med nybegynder, men en erfaren rytter er bedst, hun er en smule opmærksom på hendes omgivelser.

Blis (stor pony)
Blis er en supergod pony. Hun er rigtig god til nybegyndere, da hun er meget rolig og kold overfor alt. Hun elsker at blive redet på. Hun er rigtig sød ved små ryttere og laver aldrig ballade. Den kan rides af alle. På staldgangen er hun rigtig rolig og har en masse tålmodighed, så hun er nem at sadle op og strigle. Også for dem der ikke er vant til det.

Blis.

Pedro (pony)
Sød og frisk pony, som er glad for at springe - og god til det! Han er en omgængelig pony for børn, som godt kan lide en pony med lidt gang i.

Tino (oldenborger)
Tino er en stor og meget godmodig hest, som kan rides af alle, større ryttere. Han er nem at håndtere både i stalden og under ridning.