Støt vores sponsorer - de støtter os!

Støt Holtegaard Rideklub, hver gang du tanker

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Holtegaard Rideklub, hver gang du tanker.

Du støtter vores klub med 6 øre for hver liter, du tanker med OK Benzinkortet – uanset hvor du tanker i Danmark. Første gang du har tanket 500 liter, får klubben desuden en ekstra bonus på 250 kr. Det koster dig ikke ekstra at støtte – OK betaler hele beløbet.

Få et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten.

Har du allerede et OK Benzinkort?

Har du et OK Benzinkort i forvejen, kan du nemt få det tilknyttet vores klub. Du skal bare ringe til OK på 70 10 20 33 og oplyse vores klubnavn og dit kortnummer, så støtter du Holtegaard Rideklub.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Frank Mølgaard Olsen på 20 27 21 96 eller olsen@holtegaard.info.