Lån af elevpony
Det koster 50 kr for medlemmer at låne en elevpony til en ridetur.

Medlemskab af Holtegaard Rideklub
 Kontingent    2019
Unge under 25 år    100 kr.

Passive medlemmer

Ekstra medlem under 25 år på samme bopæl som et ordinært medlem

250 kr.

150 kr.

50 kr.

Mandag- tirsdag og torsdagsundervisning
Undervisning med egen hest      275 kr. (pr. md)
Undervisning på lånt hest      375 kr. (pr. md)

Undervisning kræver medlemskab af rideklubben, men ikke nødvendigvis ridekort.

HUSK at der er en måneds opsigelse på undervisningen.

Opstaldning*
Bemærk, at rideklubben ikke har noget med opstaldning at gøre. Ejerne af Holtegaard, Frank Olsen og Lone Due Bak står for dette (se kontaktoplysningerne længere nede).

Med i prisen på opstaldning er fuldpasning i hverdagene med ud- og indlukning (når det bliver lyst og mørkt), fodring to gange dagligt, hø ad libitum i boksen og byghalm ad libitum på folden, fjernelse af klatter og efterstrøgning med piller i hverdagene, halkort og udtagning af gødningsprøver to gange årligt mht. vaccinationer. Boksene har en bund bestående af piller.

Der er også mulighed for at få sin hest i løsdrift, men der er dog et begrænset antal pladser. Prisen for dette inkluderer hø ad libitum på folden. Fodring derudover i løsdriften skal man selv stå for.

pony

1400 kr./md
Hest

1500 kr./md
Løsdrift
700 kr for pony
pr. md.
800 kr. for hest/md
Sommergræs pony eller hest 500 kr./md

Følgende er ikke med i priserne:

• Krybbefoder
  • Pasning i weekenderne - det kan tilkøbes for 150 kr. om måneden
  • Medlemskab af Holtegaard Rideklub, som er obligatorisk (200 kr. for voksne og 100 kr. for børn årligt)
  • Vaccinationer
* Opstaldning kræver facilitetskort og medlemsskab af Holtegaard Rideklub.

Facilitetskort
Facilitetskort pr. måned 100 kr.
Facilitetskort pr. halvår 500 kr.
Facilitetskort pr. år 800 kr.

Vedrørende undervisning: Kontakt holtegaardrideklub@live.dk

Øvrige forhold: Kontakt Frank (20272196) eller Lone (25391797).

**Facillitetskort giver ret til at ride i hal, på udendørs baner og på angivne veje og stier. Det kræver ikke ridekort at deltage i den almindelige undervisning, men man skal være medlem af Holtegaard Rideklub for at kunne deltage - se mere nedenfor.

MERE OM FACILITETSKORTET

Facilitetskortet giver tilladelse til at benytte hallen, når der ikke er undervisning og andre arrangementer. Det vil fremgå af en kalender i ridestuen - og af hjemmesiden, hvornår man ikke kan benytte hallen.

Man kan benytte de til enhver tid etablere udendørs baner efter samme princip som med hallen, dvs. når der ikke er undervisning og arrangementer, så kan man bruge banerne.

Det er tilladt at ride på angivne områder på Holtegaards område. Det vil fremgå af kort i ridestuen, hvor disse områder er.

Udenfor Holtegaards område kan man kun ride på steder, hvor vi har tilladelse til at færdes. Vi har etableret et net af ridestier på 4-8 km. Kort kan findes i rytterstuen.

KØB AF FACILITETSKORTET: Du kan forberede det hele lidt ved at hente kortet her. Udfyld begge halvdele og smid kopien i postkassen i hallen.

For at få et ridekort skal man være medlem af Holtegaard Rideklub.

MEDLEMSSKAB af Holtegaard Rideklub: Hvis du ønsker at være medlem kan du hente en indmeldelsesblanket her. Udfyld det og aflever det næste gang, du kommer på Holtegaard (smid den i postkassen i hallen).

PARKERING.

Til daglig skal brugere af Holtegaard Ridecenter parkere på det udlagte perlegrus mellem hallen og laden. Man kan også parkere på græsset på østsiden (mellem stalden og hallen). De præcise områder vil fremgå af kort i ridestuen og på hjemmesiden.

Ved større møder og arrangementer kan der gives tilladelse til parkering andre steder, fx. på gårdspladsen, men det skal aftales fra gang til gang.

Husk: Ingen smutvej igennem gårdspladsen, medmindre der er et arrangement. Man skal gå udenom.