Undervisere og tidspunkter

Tidspunkter for undervisning:
Mandag (ved Kirsten Høll)
Kl 17.15 - 18.00
Kl 18.00 - 18.45
Kl 18.45 - 19.30
Kl. 19.30 - 20.15

Tirsdag (Ved Lise Christensen)
Kl. 17.00 - 17.45
Kl. 17.45 - 18.30
Kl. 18.30 - 19.15
Kl. 19.15 - 20.00
Kl. 20.00 - 20.30

Onsdag (Ved Lise Christensen)
Kl. 17.30 - 18.15
Kl. 18.15 - 19.00
Kl. 19.00 - 19.45

Derudover arrangerer rideklubben springning følg med på https://www.facebook.com/holtegaardrideklub/ hvornår der er spring igen.

Bemærk: Det er muligt at få eneundervisning af klubbens undervisere. Ønsker man at få undervisning på Holtegaard af andre end klubbens tilknyttede undervisere, kræver det bestyrelsens godkendelse.

Information om Holtegaards undervisere

Underviser Kirsten Høll
Min interesse for heste fik jeg tidligt. Jeg startede på Hjørring Rideskole, da jeg var 5-6 år gammel. Efter et par år fik jeg min første pony, som blev afløst af endnu en pony – han var, heldigvis for mig, mest til dressuren. Årene gik, og det blev tid til endnu en udskiftning – nu til stor hest. Turbo og jeg dannede ”makkerpar” i ca. 6 år. Sammen startede vi MA dressur på distriktsplan og MB til landsdelsstævner. Sideløbende sprang vi lidt, dog mest for afvekslingens skyld.

Undervisningserfaring:
Jeg har undervist siden jeg var ca. 15 år. Gennem årene har jeg undervist både børn og voksne – fra nybegyndere til ryttere på distriktsplan, hovedsageligt i dressur, men også lidt i springning. Jeg er delvis selvlært mht. at undervise. Deltog dog for nogle år siden på ”Instruktørkursus for ikke-professionelle undervisere” – et kursus i distrikt 14-regi (del af Dansk Rideforbund).

Lise Christensen
Jeg er 50 år, bor i Gåser og er bankuddannet.

Undervisningserfaring:
Jeg har undervist i ca. 30 år. Jeg har gennemgået DRF's Træner 1 - uddannelse, og har tidligere været en del andre steder, f.eks. i SAO, Uggerhalne, Vadum, Nejst og Hals. Jeg giver også enetimer.
Jeg underviser efter de helt almindelige grundprincipper, hvor vi i fællesskab får det bedste ud af den hest/pony, du har. Alle elever er velkomne hos mig, unge som gamle, begyndere som øvede.

Hvis du har lyst til at ride stævner, så skal jeg selvfølgelig nok hjælpe med programridning. Og jeg kommer selvfølgelig også ud på stævnepladsen og hjælper dig, hvis jeg har mulighed herfor.

Niveauer for undervisningen
Holtegaard tilbyder undervisning på følgende niveauer:
Begynder : Her vil der primært arbejdes med at få skabt tryghed med/ved hesten, balance og grundlæggende ridning. Rytterne skal lære dressurbanens bogstaver at kende og de første lettere øvelser læres.

Let øvede: På dette hold vil der blive taget hensyn til de forskellige ryttere og deres heste, og flere øvelser kobles på.

Øvede/voksenhold: Her tages der udgangspunkt i den enkelte rytter/hest – er ønsket dressur og måske stævnestart, så er det det, vi arbejder på – er det mest for motionen og hyggens skyld, så er det det, der er udgangspunktet. Her er plads til alle!