Undervisning / Part i elevponyer

Part i elevponyer

Har du lyst til at få halvpart på en elevpony?
Drømmer du om at få din egen pony? Så er part måske en løsning.
At have halvpart er som at have sin ”egen” pony! Det er en god måde at afprøve det at have egen pony, dog uden at stå alene med ansvaret for denne og uden nødvendigvis at forpligte sig alle ugens dage. Desuden er det en mulighed for at have sin egen pony for et fast beløb om måneden.
Det fastsatte beløb hjælper rideklubben med at betale ponyens udgifter såsom opstaldning, smed, dyrlæge, foder og forsikringer. Det vil sige, at du som lejer slipper for risikoen for store ekstraregninger.

Halvpart: Du vil havde hesten 2 dage om ugen, hvor du kan ride hesten. Du modtager en ugentlig undervisningstime (som er inkluderet i prisen). Når der er arrangementer i klubben, har du førsteret til hesten. Der kan gives tilladelse til, at du må tage hesten med til arrangementer uden for klubben.
Pris: 525 kr inkl. en ugentlig undervisningstime inkl. facilitetskort.